Vit♂lize Men

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 477

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Vit♂lize Men

 

Vit♂lize Men predstavlja prirodno rešenje za podršku zdravlju prostate, snažan dodatak ishrane za vitalnost muškaraca, ali od sad takođe sadrži i više  biološki raspoloživih oblika hranljivih sastojaka i više moćnih biljaka.

Zdravlje prostate kad-tad postaje važan problem muškaraca iako tačna dob kada se to dešava može da varira.  U kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbanjem.

Ova jedinstvena i jednostavna formula obezbeđuje veoma efikasnu mešavinu snažnih lekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanasa koji pomažu da se održi normalan protok urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i obezbeđuju optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mešavina Vit♂lize Men je sastavljena od ekstrakata biljaka saw palmetto, pygeum i semena bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već vekovima za očuvanje zdravlja prostate. Ekskluzivna mešavina hranljivih sastojaka Vit♂lize Men takođe sadrži i mešavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu sa zadatkom da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.

Vitamini C, D, E i B6 su neophodni za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinovani su sa mineralima selena i cinka za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate. Kvercetin i likopen se takođe dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi obezbedili potpunu podršku prostati.

Šifra proizvoda: 374
Bodovna vrednost: 0.120

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 477

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vit♂lize Men“