Sonya Refreshing Gel Cleanser

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 3607

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

Opis

Sonya Refreshing Gel Cleanser

 

Sonya Refreshing Gel Cleanser  sadrži jabučne aminokiseline i hidroksiacetofenon koji  obogaćuju meku penu osvežavajućeg gela za čišćenje i tako pomažu mešovitom tipu kože.

Ekstrakt biljke šikakai pomaže da se uklone nagomilane mrtve ćelije, nečistoće i šminka što pruža iskustvo temeljnog, ali nežnog čišćenja.

Umesto sapuna kao osnova, najnoviji Sonya Refreshing Gel Cleanser koristi novi sistem za prenos na bazi gela u svrhe čišćenja bez iritacije kože zahvaljujući našem stabilizovanom gelu od aloe vere i moćnom bilju.

– Kondicionira kožu dok je čisti
– Aloja umiruje kožu
– Nežna pena za mešovitu kožu

Od momenta kada hladeći gel dodirne vašu kožu, primetićete da ovo nije onaj osećaj na koji ste navikli, nije sredstvo koje stvara puno mehurića i isušuje vašu kožu.

Naš gel od aloje, pojačan sastojcima sa svih strana sveta je najnoviji najbolji način da očistite lice ujutro i uveče pružajući vam nežan i umirujući osećaj.

Osvežavajući gel za čišćenje ne samo da sadrži sastojke koji čiste, već i one koji vlaže poput hladno ceđenog ulja baobaba iz stabala u Senegalu. Ovo drvo, poznato i kao „drvo života” među lokalnim stanovništvom, je poznato i po činjenici da dostiže starost od preko 500 godina. Snaga i dugovečnost ovog drveta čini ga sjajnim dodatkom našoj formuli.

Sonya Refreshing Gel Cleanser ima novi sistem za dopremanje materija koji će učiniti da nakon svakog pranja vaša koža bude glatka i čista.

Šifra proizvoda: 605
Bodovna vrednost: 0.094

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 3607

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sonya Refreshing Gel Cleanser“