Forever Marine Collagen

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 1214

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Forever Marine Collagen

 

Forever Marine Collagen inspiriše vaše telo da bude najbolje u svakom životnom dobu i da prihvatite svaki dan sa sigurnošću.

Dajte svojoj koži ljubav koju zaslužuje uz Forever Marine Collagen. Uz kolagen, vitamine i koktel esencijalnih hranljivih materija za telo.

KARAKTERISTIKE

  • Pomaže u boljem hidriranju kože
  • Pomaže u poboljšanju teksture kože
  • Podržava izgled zategnutije kože
  • Pomaže u održavanju zdrave kože

Kolagen brzo postaje neophodan za svakodnevnu nege kože. I kako sve više ljudi uvodi kolagen u svoju dnevnu rutinu, žele efikasniji način da izvuku maksimum iz svake kapi. Forever Marine Collagen je visoko koncentrovana tečna formula koja koristi naučno naprednu osnovu morskog kolagena koja je bioraspoloživija i telo je lakše razgrađuje u poređenju sa drugim oblicima.

Konačno, morski kolagen koji ima odličan ukus! Forever Marine Collagen ima kiselkastu, bobičastu aromu koju možete praktično popiti direktno iz kesice. Ove jednostavne i praktične kesice od 15 ml takođe su savršene za osobe u pokretu! Ne može biti lakše obezbediti hidrataciju i teksturu kože i održavati kožu zdravog izgleda iznutra ka spolja.

Pored kolagena iz mora, dodali smo i ekstrakt crnog bibera, godži bobice i ekstrakt zelenog čaja, zajedno sa vitaminima C i A koji doprinose normalnom stvaranju kolagena u telu. Cink i biotin takođe igraju važnu ulogu u održavanju kože, kostiju, kose i noktiju. Ako želite da dodate kolagen u svoju svakodnevnu rutinu nege kože i lepote, nemojte samo uzimati bilo koji proizvod sa police u prodavnici. Odaberite efikasniji, bioraspoloživi oblik sa Forever Marine Collagenom.

Šifra proizvoda: 613
Bodovna vrednost: 0.327

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 1214

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Forever Marine Collagen“