Forever iVision

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 5214.

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Forever iVision

 

Forever iVision sadrži ekstrakt borovnice, vitamine C i E koji štite ćelije od oksidacionog stresa kao i beta karoten iz vitamina A, tvar koja se može naći u šargarepi i drugim namirnicama, koja pomaže održavanju normalnog vida.

Forever je pojačao osobine beta karotena dodatkom cinka, koji pomaže održavanju normalnog vida i normalnog metabolizma vitamina A, što doprinosi njegovoj biodostupnosti.

Zaokružena pomoć vidu za digitalno doba.

– Pomoć zdravijem vidu
– Smanjuje uticaj plave svetlosti od digitalnih uređaja
– Poboljšava brzinu obrade vizuelnih informacija
– Obezbeđuje sva tri karetonioda koji su neophodni za zdravlje očiju

U današnje digitalno doba, naše oči se naprežu kao nikada do sada. Na njih se oslanjamo kada treba filtrirati UV zrake i zagađenje, ali su one takođe satima izložene veštačkoj plavoj svetlosti koja stiže iz mobilnih uređaja, računara i televizora svakog dana.

Voditi računa o očima je važnije nego ikada da bi se izbegao umor i dugotrajna šteta. I dok je ispravna ishrana idealna prva linija odbrane, većina planova ishrane ne uspeva da obezbedi preporučene količine hranljivih materija i antioksidanasa koji su dobri za zdravlje očiju.

Predstavljamo vam Forever iVision, najnoviji dodatak ishrani koji je osmišljen da vam pomogne u prihrani i zaštiti očiju. Formula je prepuna vitamina, snage antioksidanasa, bilja i naučno unapređenih sastojaka u svrhe moderne, celokupne zaštite očiju.

Ukoliko postoji jedan sastojak zbog kog iVision™ predstavlja budućnost dodataka ishrani za vid, to je klinički testiran Lutemax® 2020. Ovaj moćni sastojak diže pomoć vidu na jedan novi nivo tako što pomaže očima da smanje upijanje plave svetlosti koju emituju digitalni uređaji i drugi veštački izvori svetlosti kao što su LED i fluorescentne sijalice. Lutemax® 2020 takođe pruža naprednu potporu mrežnjači i unutrašnjosti oka, posebno makuli, koja daje najjasniju sliku i kontroliše obradu boja od strane oka.

Lutein je čest sastojak u dodacima ishrani za vid. Međutim, u današnjem digitalnom dobu traži se više od samog luteina. Zbog toga Forever iVision sa  Lutemax® 2020 sadrži tri karotenoida koji su prisutni u pigmentu makule – lutein, RR zeaksantin i meso-zeaksantin.

Forever iVision je savršen svakodnevni dodatak ishrani za mlade i starije koji traže pomoć za zdravlje i dugovečnost očiju. Svi mogu da imaju koristi od snažnih sastojaka ove napredne formule.

Uz napredne sastojke koje pruža Forever iVision sa Lutemax® 2020, jasno ćete videti zašto je ovo savršen dodatak ishrani za digitalno doba.

Šifra proizvoda: 624
Bodovna vrednost: 0.140

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 5214.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Forever iVision“