Forever Calcium

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 44

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Forever Calcium

 

 Forever Calcium obezbeđuje klinički dokazanu količinu kalcijuma, magnezijuma, cinka, mangana, bakra i vitamina C i D, koji pomažu da se održi odgovarajuća struktura i funkcija kostiju.

Nauka je pokazala da se naša sposobnost da apsorbujemo kalcijum smanjuje kako starimo.

Zapravo neki izveštaji pokazuju da od detinjstva do odraslog doba naša sposobnost da apsorbujemo kalcijum iz ishrane opada za 60% . Šta možete da uradite da bi ste poboljšali zdravlje kostiju i zuba?

Svakoga dana oslanjamo se na snagu svog tela, a ta snaga potiče iznutra. Novi oblik kalcijuma koji proizvodi Forever, di-kalcijum maleat, najefikasnija je podrška optimalnoj izgradnji kostiju jer se duže zadržava u krvotoku i ne ometa prirodnu ravnotežu pH u želucu. Osim toga, naša autentična mešavina minerala je manja i lakše se apsorbuje nego naša ranija formula.

Novi i poboljšani Forever Calcium koristi superiorne oblike kalcijuma i ostalih patentiranih minerala visokih performansi, kako bi se obezbedila maksimalna apsorpcija i bioraspoloživost. Da bi se suprostavio našoj opadajućoj sposobnosti da apsorbujemo kalcijum do koje se dolazi starenjem, potreban je snažan suplement koji bi nas zaštitio od gubitka strukture kostiju.

Forever Calcium može da vam pomogne da se osećate sigurno jer ste se oslonili na najkvalitetnije sastojke u zaštiti svog zdravlja.

Šifra proizvoda: 206
Bodovna vrednost: 0.109

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 44

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Forever Calcium“