FAB X Forever Active Boost

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 456

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

FAB X Forever Active Boost

 

FAB X Forever Active Boost energetski napitak pruža zdravu alternativu koja uključuje vitamine, aminokiseline i elektrolite bez kalorija, šećera ili ugljenih hidrata.

Da li ikada poželite da imate više vremena za ostvarivanje svojih ciljeva?

Vaše vreme je Vaš najvredniji resurs, a to što ćete imati dovoljno energije za ceo dan Vam može pomoći da ostvarite sve što želite.

Kreirali smo FAB X Forever Active Boost  kako bismo Vam pomogli da ostanete u skladu sa svojim zdravljem i fitnes ciljevima, a da pritom i dalje uživate u istim dobrim ukusima i koristima koje nudi Forever.

Ne samo momentalan, brzi dotok energije potreban u svako doba, već i dugoročna energija, bez opadanja potpomaže kretanje kroz zauzeti stil života i ne ugrožava vaše ciljeve. Bez kalorija, šećera i ugljenih hidrata, FAB X  Forever Active Boost je savršeno usputno piće kada poželite osveženje.

Guarana, prirodni sastojak, doprinosi momentalnom dejstvu FAB X  Forever Active Boost napitka, dok dugoročnu energiju obezbeđuje A D X 7 tehnologija ,originalna mešavina adaptirajućeg bilja, vitamina, aminokiselina i elektrolita koju su formulisali vrhunski sportski naučnici.

Izdržljivost, koncentracija, energija i vitamini koje dobijate uzimanjem FAB X  Forever Active Boost napitka će vas okrepiti i pomoći će vašoj produktivnosti bez šećera i kalorija.

Svima je povremeno potreban dotok energije, a FAB X Forever Active Boost obezbeđuje zdravu alternativu u kojoj možete sa poverenjem uživati.

Šifra proizvoda: 440
Bodovna vrednost: 0.013

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 456

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FAB X Forever Active Boost“