Forever Supergreens

POZOVITE NAS na 063/212- 515

ili POPUNITE FORMULAR za upit

KLIKOM OVDE!

CENA 5909

Mogućnost popusta od 5-30%
Za sve informacije pozovite 063/212- 515

 

 

Kategorija: Oznaka:

Opis

Forever Supergreens

 

Forever Supergreens daje telu ključne hranljive sastojke i moćne antioksidanse kako bi pospešili prirodnu odbranu organizma i omogućili vam da uvek dajete svoj maksimum. Zeleniš alkalnog svojstva, poput spanaća, kelja i brokolija pospešuje ta dostignuća time što održavaju zdravu pH vrednost koja je ključni faktor funkcionisanja organizma.

Ispunite vaš aktivan stil života sa najnovijom mešavinom moćnog zeleniša

  • Idealna mešavina sadrži preko 20 vrsta voća, povrća, superhrane i aloje
  • Jednostavan izvor dnevnih potreba za hranom na bazi bilja
  • Visok sadržaj antioksidantnih vitamina C i E
  • Održava pH vrednost i imunitet

Neki su dani teži od drugih, pogotovo kada se radi o konzumiranju dovoljno voća i povrća. Naš brz ritam života nas lako navede da posegnemo za obrađenom hranom i na jedenje sa nogu, ali to bi moglo da prouzrokuje određene propuste u ishrani.

Kada vam se životne navike ispreče ispred zdrave ishrane, vi i dalje telu možete da date osveženje u vidu superhrane na bazi bilja, bilo gde i bilo kada, uz pomoć Forever Supergreens.

Svaka porcija je moćna idealna mešavina aloje i preko 20 vrsta voća i povrća u pojedinačnim kesicama. Ovaj paket superhrane je odličnog ukusa i lako se meša sa vodom ili bilo kojim omiljenim napitkom.

Pažljivo odabrani sastojci će vam pomoći da održite prirodnu odbranu organizma u izazovnim vremenima i učinite je snažnom, kako biste optimalno funkcionisali. Forever Supergreens  je moćna mešavina pažljivo odabranih prirodnih hranljivih sastojaka poput polifenola i antioksidanasa dobijenih iz licijuma, semena grožđa, zelenog čaja, zelenog povrća, spiruline i naše aloje, pojačane prirodnim i korisnim vitaminima C, E i magnezijumom.

Forever Supergreens™ je više nego brz i ubedljiv način da popunite propuste u ishrani. To je nezaobilazan sastojak vaše torbe za trening koji pojačava snagu i izdržljivost tokom treninga i oporavka posle treninga.

Pospešite vaš aktivan stil života sa najboljim prirodnim izvorom moćnog zeleniša. Ukusna brusnica i kremaste kruške se savršeno slažu sa ukusnim Forever Lite Ultra® šejkom ili vašim omiljenim napitkom.

Bilo da želite da pojedete zeleniš sa nogu, ili da pojačate vaš trening sa savršenom prirodnom superhranom, ne postoji bolja opcija nego Forever Supergreens!

Šifra proizvoda: 621
Bodovna vrednost: 0.154

Kompletnu ponudu FLP – Forever Living Productsa možete pogledati OVDE

CENA 5909

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/212- 515
Sve proizvode sa sajta www.AlojaVera.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Forever Supergreens“